Koop nu jouw tickets!

Op dit moment is de ticketshop gesloten, zodra de nieuwe datum bekend is zal de shop weer geopend worden.

 

TICKETS
Hieronder vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen terug. Na betaling van je tickets ontvang je deze per e-mail. Het is niet nodig om de tickets te printen, je kan ze downloaden op je telefoon bij de entree van het evenement worden ze dan vanaf je telefoon gescand. 
De tickets worden verkocht per dag en inlooptijd. Kies welke dag je het evenement wilt bezoeken en op welke tijd je je bezoek wilt starten. Er zijn geen eindtijden, je kan zelf bepalen wanneer je weer naar huis gaat. De beurs is op vrijdag en zaterdag geopend tot 22:00 uur en op zondag tot 18:00 uur. 
 

ENTREE VOLWASSENE €25,-  PASSE PARTOUT VOLWASSENE €40
 
ENTREE KIND V.A. 6 JAAR €15,-   PASSE PARTOUT KIND €30
 
Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang, zij hebben geen apart ticket nodig.

We gaan er vanuit dat tegen eind augustus dit evenement kan plaatsvinden zonder covid-beperkingen. Dus geen testen voor toegang of 1,5 meter afstand.

Parkeren
Klik hier voor meer informatie over het parkeren bij Jaarbeurs.

Indien het evenement i.v.m. de Corona maatregelen verplaatst wordt, blijven de gekochte tickets geldig voor de nieuwe datum. Maar het is ook mogelijk om een restitutie aan te vragen, uitbetaling hiervan gebeurt 3 maanden na de nieuwe datum ingeval u niet kunt op de nieuwe datum. Klik hier voor de voorwaarden.
 

FOLLOW US: